Annons

ÖFK-stjärnan borta länge av personliga skäl

Fotboll • Publicerad 4 mars 2021
Charlie Colkett. Arkivbild.
Charlie Colkett. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

Förra säsongen gjorde Charlie Colkett 24 allsvenska matcher för Östersund, varav 18 från start, och hade stor del i klubbens uppryckning från bottenstriden. Nu är frågan när engelsmannen spelar sin nästa match för ÖFK. Klubben meddelar nämligen på sin webbplats att den 24-årige mittfältaren tar paus från spel fram till i sommar.

"Det finns saker som har större betydelse än fotbollen ibland, och vi har sett att detta är den bästa lösningen för både oss och Charlie. Han mår bra och är i sin bästa form, och vi ser att han kommer tillbaka till fotbollen när tiden är rätt", säger Östersunds vd Michael Schahine till klubbens webbplats.

Annons

"Jag mår bra och kommer fortsätta min träning i England. Jag ser fram emot att komma tillbaka starkare än någonsin", säger Colkett.

Charlie Colkett kom till Östersund för drygt två år sedan, efter att ha tillhört Chelseas organisation.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons