Annons

Öster intresserade – men Sasa stannar i Mjällby

Östers IF uppges vara intresserade av Mjällbys Sasa Zimonjic, men enligt Mjällbys ordförande Jörgen Martinsson är det inte aktuellt med en affär.
Sport • Publicerad 22 juli 2008

– Vi har pratat med Öster. Det är en satsande klubb i ettan och det är naturligt att de ser över marknaden, men Sasa kommer inte att spela med Öster.

Den Serbiske mittfältaren har varit på utlandssemester tillsammans med klubbkompisen Daniel Ivanovski. Martinsson räknar med att han är tillbaka i eftermiddag när Mjällby tränar.

Annons

Sasa Zimonjic har varit hårt skadedrabbad. Gör han valuta för pengarna?

– Det är förstås olyckligt att han går skadad så mycket. När Sasa är frisk är det en duktig spelare.

Dusan Melicharek och Marcelo Sarvas har sålts. Rickard Franssons lämnar klubben. Men Martinsson verkar inte särskilt intresserad av att förstärka.

– Vi har stark tilltro till det lag vi ställer på banan. Och Robin Kacaniklic blir en utmärkt ersättare till Marcelo.

Pavel Zavadils lånekontrakt med Örgryte har gått ut och Öster vill gärna sälja den förre Mjällbyspelaren. En hel del tyder på att han stannar i ÖIS.

– Zavadil är ju en spelare som har varit intressant för oss från och till. Men det är Örgryte och Öster som har ett avtal och det lägger vi oss inte i.

Hur intresserade är ni av Zavadil?

– Om det skulle spricka mellan Öster och Örgryte så får vi ta ny ställning.

Jens Brogren
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons