Annons

O'Sullivan njöt av Gudmundsson

Christian O'Sullivan satt vi sidan av planen och njöt av Olafur Gudmundsson.– Det var första gången jag såg honom live och han var väldigt bra, säger den sympatiske norrmannen.
Handboll • Publicerad 29 november 2015

Christian O'Sullivan är på väg tillbaka efter sin meniskoperation.

– Jag var hemma i Norge och undersöktes och läkarna påstår att jag ligger före schemat.

Annons

Är det läge för comeback mot Montpellier?

– Det är väl tveksamt. Ännu så länge har jag fått nöja mig med att stå vid sidan av planen och skjuta och jag tror inte det norska landslaget skulle bli glada om jag går på för tidigt, säger Christian O'Sullivan.

– Men känns det bra så finns chansen. Det går som sagt framåt men jag har fortfarande inte tränat med laget och gjort några 100 procentiga satsningar.

Norrmannen intervjuades innan matchen och tippade då att IFK skulle vinna med just 33–27.

Hur är det annars att sitta vid sidan av och titta på?

– När vi vinner så är det okej. Men matcherna mot Pick Szeged, framför allt den på hemmaplan var riktigt jobbig. Då hade jag velat vara med och bidra.

Vad säger du om matchen mot Sävehof?

– Grabbarna gör det riktigt bra i 40 minuter. Jag tror vi har 18–9 och 19–10, men därefter släpper vi på koncentrationen. Framför allt så slutar vi spela försvarsspel och det håller inte.

På onsdag väntar Ricoh i Stockholm. Utan O'Sullivan?

– Ja, då stannar jag hemma och det är skönt. Jag får min Stockholmsresa ändå. Vi möter Hammarby den 30 december, vem som nu har kommit på den idén. Då ska ju både ni och vi fira helg, säger O'Sullivan och skrattar.

Patric NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons