Hemmamatch mot jumbon Nike. Då svarade IFK Hässleholm för säsongens bottennapp. "Pinsamt, vi får skämmas", säger IFK- tränaren Daniel Nilsson.
Sport • Publicerad 31 augusti 2009

IFK Hässleholm 1 (0)

Nike 7 (3)

Nej, IFK vill nog glömma gårdagens match fortare än kvickt. Att det blev förlust var illa nog. Men slutresultatet var bara förnedrande. 1–7 (!) mot tabelljumbon Nike efter en fantastiskt usel genomförd match.

– En grym besvikelse. Vi får gräva ner oss rejält innan vi gräver upp oss igen, säger Daniel Nilsson.

– Vi har noll energi, vi underskattade motståndet.

Det borde ha ringt en väckarklocka för IFK redan efter tio minuter då Rasmus Andersson gav Nike ledningen då han enkelt slank igenom försvaret. 0–3 i halvtid och gästerna fortsatte leka sig igenom den andra halvleken. Och målen trillade in bakom den hjälplöse Joel Ringström.

– Filip Thurn är den ende som får godkänt i dag, konstaterar Daniel Nilsson.

Nye IFK:aren Surprise saknades på grund av skada men väntas eventuellt vara tillbaka till helgens bortamatch mot Karlskrona.