Annons

Rindmo lämnar KFC

Det blev bara en säsong i Kristianstad FC för forwarden Jesper Rindmo.
Kristianstad • Publicerad 7 november 2016
Jesper Rindmo lämnar KFC. Foto: Bosse Nilsson
Jesper Rindmo lämnar KFC. Foto: Bosse Nilsson

Kristianstad FC nådde sitt mål. Det blev en femteplats i söderettan. Avslutningsmatchen mot Tvååker slutade med en 3–1-seger efter mål av Andreas Grahm, Nahom Girmai och Michael Baggner.

Nu börjar arbetet med att forma en trupp inför kommande säsong.

Annons

Det står redan klart att kvintetten Henrik Fribrock, Christoffer Ekström, Jesper Rindmo, Astrit Seljmani och Mohammed Al-Farhan inte kommer att spela i KFC under 2017.

– När det gäller Rindmo, så valde vi inte att använda oss av det andra kontraktsåret (1+1), säger KFC:s sportchef Anders Swahn.

Rindmo, som gjorde ett mål i söderettan i år – kom till KFC från Lunds BK i vintras.

Bland spelarna som har kontrakt över säsongen 2017 kan nämnas Michael Baggner, Niklas Jönsson, Bjarni Mark Antonsson, Andreas Grahm, André Kamp, Saikou Jawneh och Elias Åberg.

KFC för diskussioner med Izuchukwu Emeh, Mohammed Mbye, Fredrik Widlund, Martin Rudolfsson, Granit Stagova, Sixten Mohlin, Nahom Girmai och Anton Bloom

Fotboll, söderettan

Tvååkers IF–Kristianstad FC 1–3 (0–1)

Målen: 0–1 Andreas Grahm (24), 0–2 Nahom Girmai (49), 1–2 Perparim Beqaj (50), 1–3 Michael Baggner (61).

Fakta

Kungaligan

3. Martin Rudolfsson

2. Niklas Jönsson

1. Sixten Mohlin

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons