Annons

Ringberg klar för Moss

Markus Ringberg och Mjällby kom inte överens om ett kontrakt. Det gjorde däremot Ringberg och Moss. På lördagen skrev 33-åringen på för klubben i den norska andraligan.
Sport • Publicerad 10 augusti 2009

Markus Ringberg var för en tid sedan mycket nära en återkomst till Mjällby. Men när parterna stod för långt ifrån varandra valde Mjällby att gå vidare på andra spår. Och nu är det alltså klart att den 33-årige anfallstjärnan skrivit på ett kontrakt med Moss.

– Markus är en profil och en ledartyp som vi är otroligt glada att få till Moss, säger ledaren Frode Andresen till klubbens hemsida.

Ringberg kommer närmast från Ham-Kam där han gjorde 26 mål på 95 matcher. I Moss kommer Bromölla-fostrade Ringberg att återförernas med sin gamle tränare i Fredrikstad Knut Torbjørn Eggen som är utvecklingsansvarig i klubben. Kontraktet med Moss sträcker sig fram till 2011.

Robin Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons