Annons

Robin Strömberg till Ljungskile?

Det blir förmodligen ingen återkomst till Mjällby AIF för Tollarpssonen Robin Strömberg.Enligt sajten fotbolliblekinge.se blir hans nya klubbadress Ljungskile SK, som åkte ur superettan tidigare i höstas.– Han är en av de vi pratar med, men ingenting är klart ännu, säger Bosse Wålemark, i Ljungskiles fotbollsutskott, till bohusläningen.se.
Fotboll • Publicerad 9 januari 2017

Robin Strömberg får inte följa med Östers IF upp i superettan.

I stället har det ryktats om att anfallaren från Tollarp varit på väg tillbaka till Mjällby AIF, där han spelade 2009–2014. Även division I-nykomlingen FK Karlskrona har varit med i bilden.

Annons

Men enligt fotbolliblekinge.se har Strömbergs val nu fallit på Ljungskile SK, som kommer att spela i division I södra tillsammans med både Mjällby AIF och Kristianstad FC den kommande säsongen.

Enligt sajten ska en stor del av beslutet bero på att Strömbergs flickvän är bosatt i Göteborg.

Mjällby AIF har haft stor omsättning på forwardssidan under Silly Season. Man har tappat Marcus Ekenberg till Sölvesborg och Joel Wedenell till Hässleholms IF, medan man fått in Izuchukwu Emeh från Kristianstad FC samt Gabriel Frimpong från Prespa Birlik.

Mjällby vill ha in ytterligare en forward i truppen och den jakten fortsätter nu efter att Robin Strömberg nobbat sin gamla klubb.

Marcus NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons