Annons

Röke kvar i toppen – trots förlusten

Röke gick på pumpen för andra gången den här säsongen. Och det var nästjumbon Lugi som bröt Rökes formtopp. Lundarna vann med 8-7 efter sudden death.
Sport • Publicerad 25 januari 2004

Lugi ledde med 7-3 inför den sista perioden men en mäktig spurt under de sista tio minuterna gjorde att Röke lyckades rädda sudden. Patrik Arnström kvitterade med endast åtta sekunder kvar av matchen.

– Men sen slutade vi spela igen när det var dags för sudden. Det kändes onödigt att förlora bonuspoängen – å andra sidan var vi inte värda mer än en poäng. Våra två första perioder är det sämsta vi presterat den här säsongen, säger Röketränaren Kent Johannesson.

Annons

Tur i bedrövelsen var att serietvåan Växjö IBK överraskande förlorade mot jumbon Oskarshamn, också det med 8-7 efter sudden. Det innebär att Röke fortfarande leder den södra innebandyettan med fem poäng. Fyra omgångar återstår.

Marcus Nilsson

Matchfakta

Lugi-Röke 8-7 efter sudden death (3-2, 4-1, 0-4, 1-0)

Röke:Patrik Arnström 3, Robert Podlinski, Henrik Ehnberg, Magnus Karmborg, Kristian Torstensson.

INNEBANDY KRISTIANSTAD
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons