Rönnberg efter storförlusten: "Inte klokt"

På hemmais körde de över Frölunda med 5–0.
Ishockey • Publicerad 1 december 2022
Frölundatränaren Roger Rönnberg var allt annat än nöjd efter 0–5-smällen mot Timrå. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Timrå och Frölunda hade båda tre raka segrar när de under torsdagskvällen drabbade samman i SHL-ishockeyn.

Frölunda hade dessutom ett stark defensivt facit med endast två mål insläppta på de fyra senaste matcherna.

Men det märktes inte. För redan efter en minut spelad tog Timrå ledningen när Jonathan Dahlén satte 1–0. Sex minuter senare utökade Anton Wedin till 2–0.

Resultatet efter den första perioden fick Roger Rönnberg att rasa – mot det egna laget.

– Jag är grymt besviken. Det är inte klokt hur dåligt vi spelar. Det är överraskande och intressant dåligt, säger Frölundatränaren i C More.

De hårda orden hjälpte inte. Timrå dominerade totalt och vann till slut matchen med hela 5–0.