Annons

Salah jubilerade – otäck Liverpoolskada

Mohamed Salah fick fira sitt hundrade mål i Premier League när Liverpool slog Leeds borta med 3–0. Men en otäck skada, en misstänkt fotledsfraktur, på Harvey Elliott tog bort mycket av segerglädjen.
Fotboll • Publicerad 12 september 2021
Liverpools Mohamed Salah firar sitt 100:e Premier League-mål i 3–0-segern över Leeds.
Liverpools Mohamed Salah firar sitt 100:e Premier League-mål i 3–0-segern över Leeds.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Det är oklart exakt hur allvarlig talangen Harvey Elliotts skada är, men mittfältaren bars ut på bår efter en tackling från Leedsspelaren Pascal Struijk som fick rött kort.

Liverpool-spelaren Salah vinkade frenetiskt in lagets sjukvårdare när han fått klart för sig hur illa däran Elliott var och domaren stoppade snabbt spelet.

Annons

– Det är hans fotled. Jag hörde att den gått ur led och att den inte gick att få på plats, så han är på sjukhus just nu, säger Liverpooltränaren Jürgen Klopp enligt Reuters.

Spelet var avbrutet en lång stund innan Elliott kunde tas av planen.

Liverpool vann till slut matchen med 3–0. Mohamed Salah inledde målskyttet från nära håll, elegant framspelad längs marken av Trent Alexander-Arnold.

Salah blev den 30:e spelaren i historien som tog sig in i Premier Leagues 100-målsklubb.

Fabinho fyllde på med 2–0 i början av andra halvlek innan Sadio Mane fastställde 3–0 på tilläggstid.

Liverpool klev upp på tredje plats med tio poäng, lika många som framförvarande ettan Manchester United och tvåan Chelsea.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons