Annons

Semifinalbiljetter tog snabbt slut

Slutspelspulsen verkar inte ha gått ner i Kristianstad. När biljetterna till semifinal 3 släpptes på måndagseftermiddagen tog de slut på en kvart.
Handboll/Kristianstad • Publicerad 4 maj 2015
IFK-fansen törstar efter en ny semifinal.
IFK-fansen törstar efter en ny semifinal.

Att det har varit landslagsuppehåll och paus i slutspelet märktes inte när biljetterna släpptes till den tredje semifinalen i Kristianstad Arena den 9 maj.

– Det gick undan, säger Henrik Fröberg, evenemangsansvarig i IFK Kristianstad.

Annons

På 15 minuter tog biljetterna slut. De få som nu släpptes, vilket bara var omkring 200 stycken.

– Det är lite tråkigt så klart, det är väl tveksamt om man kan ha mer årskort än vad vi har nu, säger Henrik Fröberg.

– Vi har fått säga nej till företag som har velat boka 50 biljetter för att det ska vara lika för alla. Man mår lite dåligt när man tvingas säga nej till folk, säger han.

Skulle IFK vinna i Ystad på onsdagskvällen kan finalplatsen säkras hemma i Kristianstad Arena på lördag. De fans som inte fått biljett till semifinal 3 får hoppas att Ystads IF inte utnyttjar sina 400 undanlagda biljetter. Senast utnyttjade man bara 300.

– Hur många de utnyttjar beror nog lite på hur det går på onsdag, säger Fröberg, som räknar med över 300 IFK-supportrar i Ystad på onsdag.

– Vi har sålt 283 biljetter på kansliet och man har ju sett på internet att många har köpt själva via nätet.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons