Annons

Sjukdomar och skador stör KIK inför toppmötet

KIK möter Troja/Ljungby i ett hett toppmöte under onsdagskvällen. Men det är ett litet åderlåtet KIK som reser till Ljungby.
Ishockey/Kristianstad • Publicerad 17 januari 2017
KIK:s sportchef och assisterande tränare Joakim "Jocke" Johansson.
KIK:s sportchef och assisterande tränare Joakim "Jocke" Johansson.

Både Roger Ohlsson och Christopher "Crippa" Lindholm är stora frågetecken inför kvällens match mot Troja/Ljungby. Det kan bli aktuellt med spelarlån. KIK:s sportchef och assisterande tränare Joakim "Jocke" Johansson har sina krokar ute efter ett eventuellt spelarlån.

Inför

Troja/Ljungby–Kristianstads IK

19.00

När: Onsdag.

Var: Ljungby Arena.

Vad: Allettan södra.

Följ matchen: Bladetsporten rapporterar live på kristianstadsbladet.se.

Läget i laget

Sedan tidigare står det klart att trion Melker Karlsson (hjärnskakning), Markus Palmberg (hjärnskakning) samt Alexander Molldén (fotskada) är borta på obestämd tid. Till den trion kan nu Kim Runermark (hjärnskakning) adderas. KIK-forwarden åkte på en smäll på fredagsträningen och är inte aktuell för spel förrän tidigast efter nästa uppehåll. Sedan är det ett stort frågtecken kring duon Roger Ohlsson och Christopher ”Crippa” Lindholm, som båda har missat veckans båda träningar på grund av sjukdom. KIK:s sportchef och assisterande tränare Joakim ”Jocke” Johansson har sina krokar ute för ett eventuellt spelarlån till seriefinalen.

Tränarsnack

Mats Lusth, KIK: ”Vi ska hålla oss till vårt spel och vara kompakta, som vi har varit på slutet. Troja spelar ungefär likadant på hemmaplan som på bortaplan. Vi vet vad som väntar oss”.

Poängligan

1. Fredrik Hansson, KIK, 12 poäng (2+10).

2. Thom Flodqvist, KIK, 11 poäng (6+5).

3. Mattias Åkesson, Troja, 11 poäng (4+7).

4. Joel Persson, KIK, 11 poäng (3+8).

5. Stefan Söder, Troja, 10 poäng (6+4).

Omgången

Onsdag: Vimmerby–Nybro, Skövde–Kumla, Borlänge–Mariestad, Lindlöven–Kallinge/Ronneby, Troja/Ljungby–KIK.

Tabellen

Se här

Daniel GrozdanovskiSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons