Annons

Skrällen fullbordad för Olssons Skjern

Markus Olsson och Skjern var aldrig nära att tappa sitt försprång på sju mål mot Veszprem. Danska skrällaget hade 32–25 att gå på och även om det blev förlust i returen var aldrig Olsson & Co nära att tappa kvartsfinalplatsen i Champions League.
Handboll • Publicerad 31 mars 2018
Foto: John Randeris Hansen

Ungerska storlaget Veszprem, med Ljubomir Vranjes och Björn Sätherström vid ledarrodret, är utslaget ur Champions League.

En gigantisk missräkning för både klubben och det svenska tränarparet.

Annons

Många trodde att Veszprem skulle vända sjumålsunderläget på hemmaplan, men faktum är att Vranjes manskap aldrig var nära att skaka Markus Olsson, Jesper Konradsson, Jonathan Stenbäcken och de andra i Skjern.

Veszprem ledde med 16–13 i paus, men något riktigt ryck kom aldrig i den andra halvleken.

Med mindre än fem minuter kvar av matchen ledde Veszprem bara med 30–28 och även om det till sist blev 34–29 till ungrarna blev det aldrig spännande på slutet.

Skjern är därmed klart för kvartsfinal i Champions League och där väntar med största sannolikhet Nantes, som har hela 32–24 att gå på mot Meshkov Brest inför söndagens hemmamatch.

Efter bortaförlusten mot Skjern beslutades det att Vranjes och Sätherström tvingades gå ner i lön och efter det oväntade uttåget ur Champions League spekuleras det nu vad som kommer att hända med Vranjes och Säterström.

Marcus NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons