Annons

Sterling tillbaka i träning efter inbrottet

Fotboll • Publicerad 9 december 2022
Englands Raheem Sterling under fredagens träning.
Englands Raheem Sterling under fredagens träning.Foto: Abbie Parr/AP/TT

Raheem Sterling var tillbaka i träning med det engelska fotbollslandslaget under fredagen – för första gången sedan han lämnade VM i Qatar av familjeskäl.

Sterling missade söndagens åttondelsfinalseger mot Senegal (3–0). Detta eftersom att han åkt till England efter ett inbrott i hans hem.

Annons

Enligt brittiska medier bröts sig beväpnade inkräktare in i Sterlings hem, medan hans familj befann sig i fastigheten, på lördagskvällen. Brittisk polis uppgav senare att ingen var hemma vid tidpunkten för inbrottet. Polisen uppgav även att Sterling upptäckte att ett antal smycken, inklusive klockor, hade stulits när han återvände.

Chelsea-anfallaren flög tillbaka till Doha i torsdags.

Mittfältaren Declan Rice, som missade en träning tidigare i veckan på grund av sjukdom, tränade för andra dagen i rad. Därtill deltog Callum Wilson, som har haft en lätt muskelbristning, i träningspasset.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons