Annons

Storstjärnan tar paus i ISL

Simning • Publicerad 14 september 2021
Caeleb Dressel jublar efter ett av sina fem OS-guld i Tokyo.
Caeleb Dressel jublar efter ett av sina fem OS-guld i Tokyo.Foto: Jae C. Hong/AP/TT

Amerikanske simstjärnan Caeleb Dressel gör som Sarah Sjöström och står över resten av grundserien i den penningstinna lagserien ISL.

Dressel, som tog fem OS-guld i Tokyo, avbröt den senaste matchen efter första dagen då han inte mådde bra. Nu meddelar hans lag Cali Condors att han står över resten av grundserien som avgörs i Neapel, skriver simsajten Swimswam.

Annons

Däremot ska han vara tillbaka till slutspelet i Eindhoven i november.

Sarah Sjöström har tidigare tagit samma beslut då hon redan på förhand hade bestämt att bryta grundserien efter två matcher för att i stället träna i kapp på hemmaplan efter armbågsskadan.

Sjöström och Dressel är två av de två största stjärnorna i ISL, svenskan blev "MVP" och förde sitt Energy Standard till slutseger den första säsongen medan Dressel gjorde samma sak med Cali Condors i fjol.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons