Annons

Svår skada för Degerforsstjärnan

Fotboll • Publicerad 3 november 2022
Degerfors Nikola Djurdjic slet av ena korsbandet hemma mot IFK Värnamo och spelar inte mer den här säsongen.
Degerfors Nikola Djurdjic slet av ena korsbandet hemma mot IFK Värnamo och spelar inte mer den här säsongen.Foto: Tommy Pedersen/TT

Nikola Djurdjic har spelat klart för säsongen. Degerforsanfallaren tvingades lämna planen tidigt in i helgens hemmamatch mot IFK Värnamo, och klubben bekräftar nu misstankarna om en korsbandsskada.

"Nu väntar operation om några veckor och därefter en tid av rehabilitering innan Nikola kan återgå till fullt spel", skriver Degerfors på sin hemsida.

Annons

Därmed får laget klara sig utan Djurdjic när man på söndag avslutar den allsvenska säsongen med bortamatch mot Malmö FF. Degerfors är två poäng före Varberg, som ligger på kvalplats.

Nikola Djurdjic var själv säker på att korsbandet gått av så fort skadan skedde.

– Direkt. Jag hörde hur det klickade till. Det är ingen rolig grej men det är inte första gången, så jag vet vad det handlar om, sade Djurdjic till Aftonbladet häromdagen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons