Annons

Veckans match...

Sport • Publicerad 30 april 2001

Matchen.....................................................................

Ingen höjdarmatch, men dramatiken kan man inte klaga på. Hemmalaget bjöd upp till kamp i andra halvlek och kämpade till sig en poäng. Det man annars minns bäst är målvaktstavlan av David Persson. Hur han tappade in bollen till 1–0! Det är nog bara sånt som händer i en nervös premiärmatch.

Annons

Programbladet..................................................

Det finns inte många division IV-klubbar som kan presentera ett sånt välfyllt programblad. Förutom en massa sponsorer så bjuds läsaren på spelartruppen, spelprogrammet både för A- och B-laget, tränaren har ordet och laguppställningar.

Inramningen..............................................................

Tosteberga Idrottsplats ligger otroligt vackert och det räddar betyget. De 114 personerna som såg hemmapremiären mot Kävlinge gjorde inte mycket fört att höja stämningen och att matchklockan stannade i andra halvlek är givetvis inte bra.

Korven...........................................................

Dagens höjdare! Grillad, och det riktigt hårt, över öppen eld, och sen lite ketchup på det. Kan det bli bättre? Helt klart en given femma!

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons