Annons

"Vi hade inte räknat med poäng mot Klippan"

Tosteberga/Nymölla hade inte mycket att hämta borta mot Klippans FF. Det blev storförlust för det redan pressade bottengänget. Matchen slutade 5-1 (2-1)
Sport • Publicerad 10 augusti 2009

– Men vi hade inte räknat med poäng mot Klippan ändå, konstaterar Tostebergas spelande tränare Mikael Bergqvist som var besviken över domarinsatsen.

– Jag vill inte skylla förlusten på domaren för vi gjorde ingen bra match. Men han tog flera obegripliga beslut åt båda håll, säger han.

Annons

Bergqvist syftar bland annat på den straffsituation i andra halvlek som dels gav Klippan en ledning på 4–1. Dels en utvisning på Tostebergas David Nordström.

– Vi väntade oss en frispark. Helt obegripligt, suckar Tostebergatränaren.

Tosteberga fick också en tung start med två baklängesmål redan efter en kvart. Daniel Axelsson reducerade visserligen till 2–1 innan pausvilan. Men när Klippan gjorde 3–1 tidigt på andra halvlek blev dog matchen.

– Det är bara att ta nya tag hemma mot Kågeröd på fredag, avslutar Mikael Bergqvist.

Filip Lundstedt
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons