Annons

Watford vill inte spela på neutral arena

Fotboll • Publicerad 9 maj 2020
Watfords Kiko Femenia efter en överraskande seger mot Liverpool i februari. Arkivbild.
Watfords Kiko Femenia efter en överraskande seger mot Liverpool i februari. Arkivbild.Foto: Alastair Grant

Spel på ett fåtal neutrala arenor? Nej tack, säger Premier League-klubben Watford och är därmed tillsammans med Brighton och Aston Villa motståndare till upplägget som diskuteras i "Project Restart".

Klubbens ordförande Scott Duxbury är även tveksam till miniligan, bestående av nio matcher, som sägs vara aktuellt.

Annons

"Vissa klubbar är gärna med för att det finns en fördel med att delta i ett komprimerat format, Liverpool kan vinna titeln och andra kan säkra spel i Europa", skriver han i The Times.

"Men när minst sex klubbar, jag misstänker att det är fler än så, är oroliga över formatets nackdelar, då tror jag att Premier League har en plikt att ta det på allvar."

"För visst måste alla 20 klubbar komma överens om det mest rättvisa sättet att slutföra säsongen?"

Premier League har varit pausat på grund av coronapandemin och på måndag ska klubbarna träffas för att diskutera nästa steg i "Project Restart", med målsättningen att så snart som möjligt återstarta den avbrutna säsongen.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons