Annons

Willands hakar på topplagen

Sport • Publicerad 19 januari 2004

INNEBANDY. Willands hade en riktig lyckohelg när det gäller resultaten i innebandytrean.

Laget vann borta mot Hofterup med 7-4 efter bländande spel. Samtidigt förlorade toppkonkurrenten Helsingborg med 6-5 mot Påarp. Därför skiljer det nu bara två poäng upp till Helsingborg på andraplats.

Annons

– Som vi spelade idag ska det bli mycket intressant att vara med om fortsättningen. Helsingborg ska definitivt känna sig hotade av oss, säger Patrik "Pocke" Carlsson, tränare i Willands.

"Pocke" var otroligt nöjd med killarnas insats mot Hofterup.

– Nu var det samma fina spel som vi bjöd på i inledningen av serien. Men nu hade vi också allt folk på plats och har haft mycket folk på de senaste träningarna, det tror jag betyder mycket.

Matchhjälte mot Hofterup blev Patrik Johansson, som slog in Willands tre sista mål. 5–3, 6-3 och 7-4 kom alla från Johanssons blad och då förstår ni varför vi kallar honom matchhjälte. Vi sätter också plus på Anders Persson som vikarierade för Johan Welander i kassen.

Hofterup-Willands 4-7 (1-2, 2-3, 1-2)

Willands:Patrik Johansson 3, Mathias Lindqvist 2, Jimmy Malmgren, Marcus Olsson.

Marcus Nilsson INNEBANDY. Nosabys spelande tränare Dennis Nanasi var nervös och orolig inför bortamatchen mot Bjärred. Matchen slutade 13-5. Till Nosaby.

– Jag var nervös helt i onödan. Trots att vi fick en del återbud vann vi en enkel seger, säger Dennis.

Nosaby sprang ifrån till 3-0 i den första perioden och gjorde sedan 3-1 på Bjärred i den andra. Nosaby spelade med två femmor och bäst var andrafemman med Ola Ekenberg och Kristian Drottmar som toppar. Drottmar satte fyra kassar och Ekenberg hängde dit tre.

– Extra kul för Ola att målskyttet lossnade, han har haft det lite tungt med den biten, säger Nanasi.

Annons

Som grädden på moset förlorade serieledaren Förslöv överraskande mot Örkelljunga och Nosaby toppar nu tabellen, två poäng före Förslöv. Lagen möts i den sista omgången.

Bjärred-Nosaby 5-13 (0-3, 1-3, 4-7)

Nosaby:Kristian Drottmar 4, Ola Ekenberg 3, Dennis Nanasi 3, Zoltan Veszpremi 2, Pontus Tagesson.

Marcus Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons