Annons

Zidane: "Hazard har bett om ursäkt"

Eden Hazard hamnade i blåsväder efter Real Madrids Champions League-uttåg.
Nu har fotbollsstjärnan bett lagkamraterna om ursäkt.
Fotboll • Publicerad 8 maj 2021
Eden Hazard. Arkivbild.
Eden Hazard. Arkivbild.Foto: Alastair Grant AP/TT

När slutsignalen ljöd på Stamford Bridge i London hade Chelsea säkrat sin plats i Champions League-finalen. Efter matchen sågs den förre Chelsea-spelaren Eden Hazard skratta och skoja med sina tidigare lagkamrater.

Bilderna väckte vreden hos Real Madrid-supportrar som kritiserade stjärnans agerande.

Annons

Enligt Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane har Hazard nu bett sina lagkamrater om ursäkt.

– Eden har bett om ursäkt och han gjorde det bra. Det var inte hans mening att såra någon och det är det viktigaste, säger han.

Hazard lämnade Chelsea 2019 och tiden i Madrid har varit skadefylld. Enligt spanska tidningen Marca ska klubben vara redo för att göra sig av med 30-åringen, men det är inget som Zidane vill kommentera.

– Alla spelare har sitt hjärta i klubben, men nu har det inte varit möjligt att se den bästa Eden vi vill se. Jag tror att han kommer att ta sig dit. Det är en svår tid med allt som hänt, men han har kontrakt och vill lyckas här.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons