Annons

Zlatan får vänta på comeback

Fotboll • Publicerad 12 december 2020
Zlatan Ibrahimovic väntas göra comeback mot Genoa på onsdag efter sin skada. Tränaren Stefano Pioli, till vänster, vill inte riskera något redan mot Parma på söndagen. Arkivbild
Zlatan Ibrahimovic väntas göra comeback mot Genoa på onsdag efter sin skada. Tränaren Stefano Pioli, till vänster, vill inte riskera något redan mot Parma på söndagen. ArkivbildFoto: Luca Bruno/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic återhämtar sig väl, men är inte redo för comeback redan i söndagens Serie A-match hemma mot Parma.

Milans tränare Stefano Pioli vill inte ta några risker, varken med anfallsveteranen eller den danske försvararen Simon Kjær. Under lördagens presskonferens på träningsanläggningen Milanello sade Pioli till klubbens webbplats:

Annons

– Ibrahimović och Kjær återhämtar sig bra, de siktar på en återkomst på onsdag i Genua. Min personal och jag vill inte riskera dem nu. Vi vill ha dem tillbaka så snart som möjligt men utan att göra några misstag.

Milan möter Genoa borta på onsdag. Klubben toppar ligan efter tio spelade matcher och har ännu inte förlorat.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons