Annons
Nyheter

Alec Baldwin greps efter parkeringsbråk

Skådespelaren Alec Baldwin har gripits av polisen i New York, misstänkt för att ha slagit en annan man i ansiktet. Det ska ha skett under ett bråk om en parkeringsplats i Greenwich Village på Manhattan, rapporterar flera amerikanska medier.(TT)
Publicerad 2 november 2018

Skådespelaren Alec Baldwin har gripits av polisen i New York, misstänkt för att ha slagit en annan man i ansiktet. Det ska ha skett under ett bråk om en parkeringsplats i Greenwich Village på Manhattan, rapporterar flera amerikanska medier.

Offret ska ha träffats av ett slag i ansiktet, efter att ha anklagats för att ha snott en parkeringspalts som Baldwin väntat på, enligt tv-kanalen NBC 4 New York.

Annons

Baldwin, 60 år, är känd för sina satiriska Donald Trump-imitationer i tv-showen "Saturday Night Live". När hans gripande blev känt sade Trump: "Jag önskar honom lycka till", som svar på frågor från journalister

Det är inte första gången Baldwin har med polisen att göra. 2014 greps han för ordningsstörning och på 1990-talet friades han i ett misshandelsmål.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons