Annons
Nyheter

Anna Paquin klar för "The affair"

Skådespelaren Anna Paquin kommer att medverka i den femte säsongen av "The affair", skriver Variety. Det är sedan tidigare känt att serien kommer att göra ett hopp framåt i tiden och att den kommer att utspela sig ett par decennier efter händelserna i de första fyra säsongerna.(TT)
Publicerad 9 november 2018

Skådespelaren Anna Paquin kommer att medverka i den femte säsongen av "The affair", skriver Variety. Det är sedan tidigare känt att serien kommer att göra ett hopp framåt i tiden och att den kommer att utspela sig ett par decennier efter händelserna i de första fyra säsongerna. Anna Paquin kommer att spela Joanie Lockhart, dotter till rollfigurerna Alison och Cole.

Anna Paquin vann som 11-åring en Oscar för sin roll i filmen "Pianot", den näst yngsta skådespelaren någonsin att ta emot utmärkelsen. Hon har tidigare spelat huvudrollen i tv-serien "True blood" och på senare tid synts i Netflix-serien "Alias Grace" och i nyinspelningen av serien "Rötter".

Annons

"The affair" skildrade till en början en otrohetsaffär och de konsekvenser den får för de inblandade. Varje avsnitt visar ungefär samma scenario, men ur två rollfigurers perspektiv. Under seriens gång har flera personer och fler perspektiv lagts till.

Den femte säsongen av "The affair" kommer också att bli den sista.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons