Annons
Nyheter

Ernman planerar sittsång på Skansen

För Malena Ernman är traditionen "Allsång på Skansen" lika viktig som att fira midsommar. Nu återvänder hon till programmet, den här gången bredvid Sanna Nielsen. - Äntligen en lång blondin som man slipper se ned på, säger Ernman med ett skratt.(TT)
Publicerad 4 juli 2016

När Malena Ernman åter intar allsångsscenen gör hon det till tonerna av sin nysläppta tolkning av "Barndomshemmet". Låten skrevs av Paul Dresser 1897 och heter ursprungligen "On the banks of the Wabash, far away". I Sverige har den spelats in av bland andra Dan Eriksson, Sven-Ingvars och Jussi Björling. Hon tror att de flesta över 50 år har en relation till låten.

””

Ett muskulöst knä

Annons

Hon tycker att det känns roligt att det för en gångs skull bjuds på något som framför allt är riktat till den äldre generationens tittare.

””

När det blir dags för publiken att sjunga med har Ernman valt "Den första gång jag såg dig".

””

"Lugn av henne"

Hon har gästat alla de senaste programledarna på Skansen: Lasse Berghagen, Anders Lundin, Måns Zelmerlöw och Petra Marklund. Nu ser hon fram emot att få göra Sanna Nielsen sällskap på scenen och blev mycket imponerad när Nielsen gjorde sin debut i sammanhanget förra veckan.

””
””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons