Annons
Nyheter

Frank Ocean uppmanar amerikaner att rösta

Frank Ocean är först och främst känd för sin hiphop. Men amerikanen har även radioprogrammet "Blonded radio" på radiostationen Beat 1. Men sedan augusti 2017 har Frank Ocean satt radiokarriären på paus - tills nu.(TT)
Publicerad 6 november 2018

Frank Ocean är först och främst känd för sin hiphop. Men amerikanen har även radioprogrammet "Blonded radio" på radiostationen Beat 1.

Men sedan augusti 2017 har Frank Ocean satt radiokarriären på paus - tills nu. I samband med mellanårsvalet i USA passar Ocean på att släppa ett nytt avsnitt med syftet att locka fler amerikaner till vallokalerna, skriver Vulture.

Annons

I avsnittet, med titeln â??blonded midterms pt. 1", diskuterar Ocean allt från den så kallade Pizzagate-affären till rasism och skatt.

””

Ocean har fler taktiker för att locka amerikanerna till att rösta. Enligt Pitchfork delar artisten ut reklamprylar i Houston, Miami, Dallas och Atlanta till fans som med hjälp av ett foto kan bevisa att de röstat i mellanårsvalet.

Artisten har tidigare i år hintat om att han planerar att släppa ny musik under 2018. Att det sker via "Blonded radio" är inte omöjligt. Tidigare har Ocean valt att släppa låtar som "Provider" i radioprogrammet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons