Annons
Nyheter

Gitarristen Joe Perry kollapsade på konsert

Gitarristen Joe Perry kollapsade under en spelning med artisten Billy Joel på Madison Square Garden i New York på lördagskvällen. Han hittades i logen och ambulanspersonal utförde första hjälpen på plats innan han fördes till sjukhus, skriver TMZ.(TT)
Publicerad 11 november 2018

Gitarristen Joe Perry kollapsade under en spelning med artisten Billy Joel på Madison Square Garden i New York på lördagskvällen. Han hittades i logen och ambulanspersonal utförde första hjälpen på plats innan han fördes till sjukhus, skriver TMZ.

Joe Perry är känd som gitarrist i Aerosmith och är numera även en del av Johnny Depps supergrupp Hollywood Vampires. Han kollapsade på scenen under en spelning med Depps band i Brooklyn 2016, av uttorkning och utmattning enligt honom själv. I en intervju med Boston Globe tidigare i år har han sagt att kollapsen lärde honom att inte ta saker och ting för givna.

Annons

Joe Perry och Steven Tyler, sångare i Aerosmith, har haft en vänskapsrelation som kantats av bråk i perioder. Men just nu är de på god fot och har planer på att sätta upp en show med Aerosmith i Las Vegas under 2019.

Enligt TMZ befann sig Billy Joel fortfarande på scenen när Perry blev akut sjuk. Gitarristens tillstånd är oklart.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons