Annons
Nyheter

Knarkhandel möter glamour i "Power"

Tv-serien "Power" fortsätter att utforska länkarna mellan New Yorks nattliv och knarkhandel. Rapparen 50 Cent är producent och återkommer som tv-seriens hårdaste skurk när serien drar i gång på HBO Nordic den 18 juli.(TT)
Publicerad 13 juli 2016
””

Flyr det förflutna

Så beskriver Omari Hardwick tv-serien "Power", där han spelar huvudrollen James "Ghost" St. Patrick - en av New Yorks före detta knarkkungar, som i tv-seriens aktuella tredje säsong fortsätter att fly från sitt förflutna genom sitt nya yrke som glamourös nattklubbsentreprenör. Något som hittills har visat sig vara en svår uppgift, då korsstygnen är täta mellan Det stora äpplets nattliv och undre värld. Det är ett upplägg som onekligen är tacksamt att omsätta i tv-dramatik, precis som invecklade familjeintriger.

Annons

Omari Hardwick träffar TT ihop med sina medskådespelare i Los Angeles, och tar upp "bromantik" som en annan aspekt av tv-serien.

””

Ekande kärleksintressen

"Power" är särskilt bra på att gestalta just New Yorks mångfald, enligt Lela Loren, som spelar advokaten Angela Valdes, en av Ghosts ekande kärleksintressen från det förflutna.

””

Egna erfarenheter

På fel sida av lagen befinner sig definitivt Ghosts tidigare mentor Kanan, spelad av rapparen Curtis Jackson alias 50 Cent, som även har varit med om att skapa tv-serien. Därtill är han en av dess exekutiva producenter. Att avtrycket i tv-serien är stort från hiphopikonens egna våldskantade erfarenheter som knarklangare i New York, bekräftar han utan tvekan.

””

50 Cent menar att "Power" målar upp en äkta bild av New Yorks nattliv, även om han tycker att den musik som spelas i tv-seriens nattklubbsscener skulle kunna vara vassare på sina håll.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons