Annons
Nyheter

Little Dragon vill tappa bort sig i musiken

Det internationella Göteborgsbandet Little Dragon släpper nytt - i kärlekens tecken. "Lover chanting" är deras första ep någonsin. - Det känns lite opretentiöst på ett ganska skönt sätt, säger sångerskan Yukimi Nagano.(TT)
Publicerad 12 november 2018

De är mer kända i USA och England än i Sverige, men spelar fortfarande in all musik hemma i Göteborg. Det elektroniska bandet Little Dragon är tillbaka - den här gången har de för första gången satsat på en ep i stället för ett album.

””
””

Fokuserar på det fina

Annons

Titelspåret är en glädjefull och livsbejakande låt som hyllar kärleken, medan låten "In my house" är lite mer inåtvänd, samtidigt som den har ett dansigt beat. Little Dragon vill aldrig upprepa sig musikaliskt.

””

Satsar lite i Sverige

Att de är större internationellt än i hemlandet tror Yukimi Nagano beror på att skivbolagen de arbetat med har varit baserade i USA och England, men uppmuntrar så mycket Sverigepepp som möjligt.

””

Just nu har de ingen spelning inplanerad i Sverige, förutom ett uppträdande i P3 Guld nästa år. De hoppas på mer i framtiden, innan dess väntar mer studiotid.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons