Annons
Nyheter

Maggio fick sjunga igen

Sveriges popdrottning Veronica Maggio var enligt Spotifys sammanställning den artist som Bråvallabesökarna hade lyssnat på allra mest för ladda upp inför festivalen. Det märktes till en början inte på publikantalet, men desto mer i entusiasm. Publiken var med på både allsång och dans.(TT)
Publicerad 2 juli 2016

Sveriges popdrottning Veronica Maggio var enligt Spotifys sammanställning den artist som Bråvallabesökarna hade lyssnat på allra mest för ladda upp inför festivalen. Det märktes till en början inte på publikantalet, men desto mer i entusiasm. Publiken var med på både allsång och dans.

Veronica Maggios spelning på Bråvalla var hennes första och enda festivalspelning i Sverige i år. En timme och en kvart som hon använde till att spela både gammalt och nytt, bland annat låtar som "Välkommen in" och senaste singeln "Vi mot världen".

Annons

På grund av en förkylning har Veronica Maggio haft talförbud i mer än en vecka. Men i tid till konserten lyftes förbudet. Med nyvunnen frihet till att prata igen adresserade Maggio de sexuella övergreppen som skett på festivalen. Hon bad publiken att se efter varandra och att hjälpas åt.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons