Annons
Nyheter

"Två nötcreme och en moviebox" blir tv

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör tv av boken "Två nötcreme och en moviebox", skriver Expressen. Dokumentärserien baseras på duons bok med samma namn från 2003, om deras uppväxt i Sverige på 1980-talet. "Ett historieprogram som till stor del bygger på en magkänsla av vad som hände, och varför.(TT)
Publicerad 13 november 2018

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör tv av boken "Två nötcreme och en moviebox", skriver Expressen. Dokumentärserien baseras på duons bok med samma namn från 2003, om deras uppväxt i Sverige på 1980-talet.

"Ett historieprogram som till stor del bygger på en magkänsla av vad som hände, och varför. Men serien förstärks också av namnkunniga svenskar som var mitt i smeten när det hände och som reder ut frågetecknen", säger Hammar och Wikingsson i ett pressmeddelande.

Annons

"Två nötcreme och en moviebox" sänds i fyra delar med premiär på Dplay den 23 december. Sedan tidigare är det känt att Hammar och Wikingsson har planer på en storsatsning på just dokumentärer på samma strömningstjänst, under vinjetten "Filip och Fredrik presenterar".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons