Annons
Nyheter

Häktas efter attack mot barn

Kvinnan gillade inte att barnen ropade och studsade med bollar. Därför attackerade hon en elvaårig pojke och en nioårig flicka i bostadsområdet med både slag och sparkar. Nu häktas kvinnan av Varbergs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för misshandel, skriver Hallands Nyheter.(TT)
Publicerad 6 juli 2016

Kvinnan gillade inte att barnen ropade och studsade med bollar. Därför attackerade hon en elvaårig pojke och en nioårig flicka i bostadsområdet med både slag och sparkar. Nu häktas kvinnan av Varbergs tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för misshandel, skriver Hallands Nyheter.

Enligt åklagaren attackerades pojken i lördags när han studsade boll med sin bror. Elvaåringen ska bland annat ha fått rivmärken i ansiktet. Dagen efter ska den nioåriga flickan ha blivit dragen i håret och sparkad i magen när hon var på väg till en fotbollsplan i närheten. Polis kallades till platsen vid båda tillfällena.

Annons

Kvinnan förnekar brott och hävdar att hon "sagt till" och "bara nöp i kinden". Kvinnan ska också genomgå en så kallad liten sinnesundersökning.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons