GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Landslagsstjärna försvann i Kristianstad

En landslagsstjärna har försvunnit i samband med VM i Kristianstad. Det är Leela, av rasen Shetland sheepdog, och medlem av det colombianska landslaget som försvunnit vid tävlingarna i agility, rapporterar lokala medier. Leela blev skrämd när hon var ute och rastades på onsdagsförmiddagen.(TT)
Publicerad 4 oktober 2018

En landslagsstjärna har försvunnit i samband med VM i Kristianstad. Det är Leela, av rasen Shetland sheepdog, och medlem av det colombianska landslaget som försvunnit vid tävlingarna i agility, rapporterar lokala medier.

Leela blev skrämd när hon var ute och rastades på onsdagsförmiddagen. Matte och delägare Yury Lopéz säger till Kristianstadsbladet att Leela normalt inte är rädd för människor, men kanske är uppskrämd just nu.

””

Många har engagerat sig i sökandet och en Facebooksida har satts upp där folk kan lämna tips och observationer.

Rättad: I en tidigare version angavs fel namn och titel på personen som uttalade sig.

TT