Annons
Nyheter

M tror på bra alliansmanifest

Moderatledaren Anna Kinberg Batra tonar ned tecken på att de fyra allianspartierna drar iväg åt olika håll. - Jag tvivlar inte på att vi kommer att kunna presentera ett bra valmanifest, säger Kinberg Batra i en intervju med TT i Visby.(TT)
Publicerad 8 juli 2016
””

I en rad frågor som energi, försvar, migration, synen på om staten ska blanda sig i lönebildningen och åt vilket håll EU-politiken ska ta vägen efter det brittiska beslutet att lämna unionen, har de fyra partierna olika syn. På frågan hur de ska lösa upp det, säger M-ledaren:

””

Hon säger att det är helt naturligt att det är lite tydligare skillnader så här dags.

””
Annons

Häromkvällen från Almedalsscenen ställde Liberalernas ledare Jan Björklund närmast ultimatum när det gäller försvaret. L står utanför försvarsbeslutet och Björklund sade att han kräver mer pengar till försvaret och inte accepterar den gjorda uppgörelsen mellan regeringen och de övriga borgerliga partierna.

””

Moderaterna är nu, i opinionen, större än de tre övriga allianspartierna tillsammans. När Alliansen bildades 2004 var det omvänt, de tre var större än M. Är M-ledaren rädd för att M ska äta upp de andra?

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons