Annons
Nyheter

Åtal mot Dalkurdspelare efter skallning

Åklagaren väcker åtal för misshandel mot den Dalkurdspelare som skallade en spelare i Hammarby efter lagens möte i fotbollsallsvenskan i augusti, skriver Expressen. Spelarna rök ihop på parkeringen efter matchen, då Dalkurdspelaren ska ha skallat hammarbyaren på näsan.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Åklagaren väcker åtal för misshandel mot den Dalkurdspelare som skallade en spelare i Hammarby efter lagens möte i fotbollsallsvenskan i augusti, skriver Expressen.

Spelarna rök ihop på parkeringen efter matchen, då Dalkurdspelaren ska ha skallat hammarbyaren på näsan. Efter bråket bad den nu åtalade spelaren, som stängdes av från träning och matcher med Dalkurd, om ursäkt på Instagram.

Annons

"Jag har bett om ursäkt till X (Hammarbyspelaren) personligen och jag är ledsen för den situation som uppstod, men framför allt för mitt agerande utifrån den. Jag önskar att jag kunde göra det ogjort men vi är bara människor och ibland gör vi misstag, jag är beredd att ta konsekvenserna för mitt. Jag ber än en gång om ursäkt till alla", skrev han.

Straffskalan för misshandel är upp till två års fängelse.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons