Annons
Nyheter

Atlético värvar EM-back

Förra säsongen blev Atlético Madrid trea i spanska ligan och tog sig till final i Champions League. Lagbygget inför den kommande säsongen är förstås i full gång, och på tisdagen föll ytterligare en pusselbit på plats för tränaren Diego Simeone. Då blev nämligen den kroatiske högerbacken Sime Vrsaljko klar.(TT)
Publicerad 5 juli 2016

Förra säsongen blev Atlético Madrid trea i spanska ligan och tog sig till final i Champions League. Lagbygget inför den kommande säsongen är förstås i full gång, och på tisdagen föll ytterligare en pusselbit på plats för tränaren Diego Simeone. Då blev nämligen den kroatiske högerbacken Sime Vrsaljko klar.

24-åringen - som spelade två matcher för Kroatien i EM - värvas från italienska Sassuolo och kostade, enligt uppgifter i spansk press, motsvarande 150 miljoner kronor. Vrsaljko har skrivit på ett femårskontrakt med Atlético Madrid och var mycket nöjd med sin nya klubbadress.

Annons

"Att få spela för Atlético är en stor utmaning för mig, jag är överlycklig", säger han till klubbens webbplats.

Sedan tidigare har Atlético Madrid gjort klart med den argentinske landslagsyttern Nicolás Gaitán från portugisiska Benfica.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons