Annons
Nyheter

City övertog serieledning efter tennissiffror

När Liverpool tappade poäng mot Arsenal så fanns läget för Manchester City att kliva upp i ensam serieledning i Premier League-fotbollen när det vankades hemmamatch mot Southampton. City dröjde heller inte med att visa sina intentioner att gå upp i topp.(TT)
Publicerad 4 november 2018

När Liverpool tappade poäng mot Arsenal så fanns läget för Manchester City att kliva upp i ensam serieledning i Premier League-fotbollen när det vankades hemmamatch mot Southampton.

City dröjde heller inte med att visa sina intentioner att gå upp i topp.

Annons

Redan efter 18 spelade minuter stod det 3-0 i Cityfavör. En rivstart som sedan banade vidare till en seger med hela 6-1. Bland annat stod Raheem Sterling för två mål och två assist, samt Sergio Agüero för ett mål och två assist.

Liverpool passerades även av Chelsea i tabellen. Londonlaget i blått hade spanjorerna i laget att tacka för 3-1-segern hemma mot Crystal Palace, som tog upp Chelsea till en andraplats, två poäng efter City.

Alvaro Morata gjorde både ettan och tvåan för Chelsea innan Pedro, som spelat fram till ett av Moratas mål, fastställde slutresultatet. Detta på passning från ännu en spanjor i form av Marcos Alonso.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons