TT-Sport

Arvidsson hyllas i Nashville

TT-Sport Artikeln publicerades

Det räckte inte till seger, men Viktor Arvidssons storspelade och hans insatser de senaste matcherna hyllas. Mot Dallas blev det ytterligare ett mål. Det har blivit tre mål på de senaste fem matcherna för Arvidsson. Och 23-åringens resultat är redan säsongsbästa.(TT)

Det har blivit tre mål på de senaste fem matcherna för Arvidsson. Och 23-åringens resultat är redan säsongsbästa. Arvidsson har dessutom varit inblandad i alla mål som laget gjort i numerärt underläge.

– Jag visste att han var en bra spelare när jag kom hit, men jag visste inte att han kunde höja sig till den nivån han spelar på nu. Och det säger mycket om honom. Men med den höjningen så kommer också höjda förväntningar, och det är nu vad vi förväntar oss av honom varje kväll, säger lagkamraten Pernell Karl Subban till The Tennessean.

Trots mål i matchen mot Dallas, och dessutom mål av svenskkamraten Calle Järnkrok, så förlorade Nashville matchen med 5-2.

    I Boston fick Carl Söderberg göra sista målet när hans Colorado bröt förlustsviten mot svenskens gamla lag.

    Colorado har haft det kämpigt den senaste tiden och kom till Boston med sex raka förluster i bagaget. Boston å sin sida hade sex raka matcher utan förlust.

    – Det är inte enkelt att komma hit och vinna. Vi hittade ett sätt att göra första målet, vilket var härligt. Överlag så gjorde vi ett bra jobb när det gällde att komma in och ut ur egen zon, säger Colorados tränare Jared Bednar enligt Denver Post.

    Matchen slutade 4-2 för Colorado. Målet var Söderbergs fjärde hittills under säsongen.