Annons
Nyheter

Får kritik av klubben efter krogbesök

Som fotbollsspelare ska du akta dig för att gå på krogen. Speciellt om värsta rivalen har guldfest där. Det har Hammarbys Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic fått erfara. Djurdjic och Rodic var på samma krog i centrala Stockholm där AIK festade efter SM-guldet i söndags kväll.(TT)
Publicerad 13 november 2018

Djurdjic och Rodic var på samma krog i centrala Stockholm där AIK festade efter SM-guldet i söndags kväll. Bajenstjärnorna fångades på bild och när händelsen blev känd ledde det till starka reaktioner i supporterkretsar.

"Jag får så mycket hat att jag inte ens vill förklara längre. Det är allt jag har att säga", skriver Djurdjic i ett sms till sajten Fotboll Sthlm.

Annons

Djurdjic och Vladimir Rodic får också kritik av Hammarbys ledning. Under rubriken "Angående Hammarbyspelare på fel plats vid fel tidpunk", skriver klubben på sin hemsida:

"Hammarbyspelarna hade blivit informerade om att AIK-spelarnas firande pågick på ett annat ställe, och hade alltså ingen aning om att firandet skulle ske på samma plats där de vistades. Hammarbyspelarna var på plats innan AIK-spelarna anlände, och de borde naturligtvis ha lämnat stället snabbare än de gjorde när AIK-spelarna väl dök upp. Hammarby Fotboll anser att detta är en olycklig situation och har varit i kontakt med spelarna i fråga och påtalat detta. Spelarna inser det olämpliga i deras agerande och är ångerfulla, och de har redogjort för sin version samt bett om ursäkt på sina Instagramkonton."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons