Annons
Nyheter

Gif-stjärna till Källströms klubb

Gif Sundsvalls mittfältsstjärna Rúnar Már Sigurjónsson har skrivit på ett treårskontrakt med den schweiziska klubben Grasshoppers, skriver Gif Sundsvall i ett pressmeddelande.(TT)
Publicerad 7 juli 2016

Gif Sundsvalls mittfältsstjärna Rúnar Már Sigurjónsson har skrivit på ett treårskontrakt med den schweiziska klubben Grasshoppers, skriver Gif Sundsvall i ett pressmeddelande.

26-åringen var en av allsvenskans bästa spelare under vårsäsongen och noterades för sex mål på tolv matcher och togs ut i Islands EM-trupp. Under mästerskapet i Frankrike blev det däremot inte en enda spelminut

Annons

"Det är såklart trist att vi tappar Rúnar, men det är glädjande att vi har spelare som är intressanta för europeiska ligor och det är ett bevis på att Gif Sundsvall utvecklas och likaså individerna och spelarna. Förutsättningen har självklart varit att GIF Sundsvall ska erhålla ett marknadsmässigt pris, allt för klubbens fortsätta utveckling. Vår ambition är att Rúnar ska ersättas", säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett uttalande.

Sedan tidigare spelar den tidigare svenske landslagsmittfältaren Kim Källström i Grasshoppers. Enligt Expressen får Gif Sundsvall omkring tre miljoner kronor för affären.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons