Annons
Nyheter

Rask kvar länge i Carolina

NHL-svensken Victor Rask behöver inte oroa sig för sin försörjning den närmaste tiden. Ishockeyforwarden skrev på tisdagen under ett sexårskontrakt med sitt lag Carolina, ett avtal som garanterar 23-åringen fyra miljoner dollar per år, motsvarande drygt 205 miljoner kronor för hela kontraktstiden.(TT)
Publicerad 12 juli 2016

NHL-svensken Victor Rask behöver inte oroa sig för sin försörjning den närmaste tiden. Ishockeyforwarden skrev på tisdagen under ett sexårskontrakt med sitt lag Carolina, ett avtal som garanterar 23-åringen fyra miljoner dollar per år, motsvarande drygt 205 miljoner kronor för hela kontraktstiden.

Leksandsfostrade Rask, som har både JVM-guld och JVM-silver på meritlistan, svarade den gångna säsongen för 48 poäng på 80 grundseriematcher.

Annons

"Victor har blivit bättre varje säsong så länge han har tillhört vår organisation. Han är en viktig del i det här laget nu och i framtiden och vi är mycket glada över att skriva ett långtidskontrakt med honom", säger Carolinas general manager Ron Francis i ett pressmeddelande.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons