Annons
Nyheter

Sarpsborg: Vi ska få se Nordens Barcelona

Malmö FF-tränaren Uwe Rösler anser att naturgräset talar till lagets fördel hemma mot Sarpsborg i Europa League. - Nu får de spela på ett underlag de inte är vana vid, säger han. - Vi ska få se Nordens Barcelona, kontrar Sarpsborgstränaren Geir Bakke i en skämtsam ton.(TT)
Publicerad 7 november 2018

När den fjärde omgången av sex ska spelas i Europa League står Malmö FF på fyra poäng i grupp I. Samma poängskörd har torsdagens motståndare Sarpsborg. Belgiska Genk toppar på sex poäng medan den turkiska storklubben Besiktas har tre poäng.

””

Oavgjort i Norge

Annons

Mötet med Sarpsborg i Norge för två veckor sedan präglades av fysiskt spel och många fasta situationer för framför allt hemmalaget, som kvitterade till 1-1 i den 87:e minuten.

””

Sarpsborgstränaren Geir Bakke framhåller dock att hans lag inte kommer uppträda annorlunda på bortaplan.

””

"Paraplyer vid sidlinjen"

Många MFF-spelare klagade på konstgräset senast och trodde på en hemmadominans i returmötet. Något som Bakke tar fasta på under Sarpsborgs presskonferens.

””

Efter mötet i Sarpsborg framkom det att MFF-supportrar ska ha spottat på lagkaptenen Joachim Thomassen när han tog inkast nedanför bortaföljet. Nu förväntar sig Sarpsborgsspelaren ett tufft mottagande på Stadion i Malmö.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons