Annons
Nyheter

Sabbade guldfesten - bad AIK om ursäkt

Gif Sundsvall ställde in AIK:s tilltänkta guldfest. Efter 0-0-mötet på Friends arena bad tränaren Joel Cedergren om ursäkt. - Sorry, för att vi förstörde, sade han till Rikard Norling. Majoriteten av de 50 128 åskådarna var på Friends arena i Solna för att se AIK ta SM-guld i fotboll.(TT)
Publicerad 4 november 2018

Majoriteten av de 50 128 åskådarna var på Friends arena i Solna för att se AIK ta SM-guld i fotboll. Men trots massvis av heta målchanser så spräcktes aldrig tabellsjuan Gif Sundsvalls nolla.

På presskonferensen efter matchen bad "Giffarnas" tränare Joel Cedergren AIK:s dito Rikard Norling om ursäkt när de skakade hand.

””
Annons

Bortalagets målvakt William Eskelinen var spelaren som såg till att hålla liv i SM-guldstriden. Efter flera fina parader i 0-0-matchen var 22-åringen påtagligt nöjd över att ha förstört en tilltänkt SM-guldfest.

””
””

AIK leder fortfarande fotbollsallsvenskan inför den sista omgången nästa helg. Men tvåan IFK Norrköping krympte avståndet från fyra till två poäng, efter sin 3-2-seger hemma mot Örebro.

För "Gnaget" väntar tiondeplacerade Kalmar FF på bortaplan, "Peking" gästar femman Häcken på Hisingen.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons