Nyheter

Sigurdsson: "Framtiden är ljus"

EM tog slut i kvartsfinalen mot Frankrike. Nu ser Island fram emot höstens VM-kval. - Framtiden är ljus, säger Gylfi Sigurdsson efter 2-5-förlusten i Paris till Uefas hemsida. Med fyra insläppta mål på 45 minuter var matchen över.(TT)
Publicerad 4 juli 2016

Med fyra insläppta mål på 45 minuter var matchen över. Island lyckades visserligen reducera vid två tillfällen - Kolbeinn Sigthórsson och Birkir Bjarnason - men förbundskapten Lars Lagerbäcks gäng var aldrig i närheten av att komma närmare än så.

Till slut blev det hela 5-2 till Frankrike, ett resultat som kort efter mötet på Stade de France sved. Men EM i sin helhet gav spelarna hopp inför höstens kval till VM i Ryssland 2018.

””
””

Kolbeinn Sigthórsson:

””

Den 26-årige anfallaren gav sig sedan på en gissning kring fortsättningen av mästerskapet i Frankrike.