Annons
Nyheter

Stämmer fyra för Tour de France-miss

Den franske cyklisten Nacer Bouhanni, 25, stämmer fyra personer. Anledningen? Det var dem han hamnade i ett nattligt bråk med på ett hotell för två veckor sedan, vilket resulterade i att Bouhanni ådrog sig en handskada som var tvungen att opereras - och som gjorde att han missade årets Tour de France.(TT)
Publicerad 4 juli 2016

Den franske cyklisten Nacer Bouhanni, 25, stämmer fyra personer. Anledningen? Det var dem han hamnade i ett nattligt bråk med på ett hotell för två veckor sedan, vilket resulterade i att Bouhanni ådrog sig en handskada som var tvungen att opereras - och som gjorde att han missade årets Tour de France.

Enligt L'Équipe ska bråket ha brutit ut klockan fyra på natten när Nacer Bouhanni bad några berusade personer i ett närliggande rum som förde oväsen att dämpa sig. Cyclingnews.com uppger att Bouhanni gjorde illa handen i samband med att han delade ut en smocka som slog ut en tand på en av männen.

Annons

Till saken hör att Nacer Bouhanni - med bland annat tre etappsegrar i Giro d'Italia 2014 - inte bara är en kompetent cyklist; han är även en aktad amatörboxare.

Det franska rättsväsendet har bekräftat att en stämningsansökan har lämnats in, men Bouhanni själv har inte velat kommentera ärendet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons