Annons
Nyheter

Victor Valdés till Middlesbrough

Premier League-nykomlingen Middlesbrough har gjort klart med ett meriterat nyförvärv. På torsdagen blev det klart att den förre Barcelona-målvakten Victor Valdés har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.(TT)
Publicerad 7 juli 2016

Premier League-nykomlingen Middlesbrough har gjort klart med ett meriterat nyförvärv. På torsdagen blev det klart att den förre Barcelona-målvakten Victor Valdés har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

På 12 A-lagssäsonger med "Barça" vann Valdés spanska ligan sex gånger, Champions League tre gånger och cupen två gånger. Närmast kommer 34-åringen från ett halvår i belgiska Standard Liège. Dessförinnan hade han en närmast miserabel sejour i Manchester United - dit han kom efter att kontraktet med Barcelona gått ut och han drabbats av en svår knäskada 2014 - där han blev utfryst av tränaren Loius van Gaal.

Annons

Men nu får alltså Valdés en ny chans i engelsk fotboll.

"Det går inte att beskriva hur överlycklig jag är, det är inte ofta nyuppflyttade lag kan ta in spelare som honom", säger Middlesbroughs tränare Aitor Karanka till klubbens webbplats.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons