Annons
Nyheter

Salvini fick korgen via Instagram

Vice premiärminister Matteo Salvini har kommit med utspel som sällan tidigare skådats ens i det politiskt luttrade Italien. Nu har han också fått korgen på ett för högre politiska kretsar högst ovanligt sätt.(TT)
Publicerad 5 november 2018

Vice premiärminister Matteo Salvini har kommit med utspel som sällan tidigare skådats ens i det politiskt luttrade Italien. Nu har han också fått korgen på ett för högre politiska kretsar högst ovanligt sätt. Tv-profilen Elisa Isoardi offentliggör att deras förhållande är över genom att lägga ut en leende selfie på Instagram, tagen i sängen och med vad som ser ut att vara en sovande Salvini intill sig.

"Det är inte det vi gav varandra som jag kommer att sakna utan vad vi fortfarande kunde ha gett varandra. Med enorm respekt för den sanna kärlek som fanns, tack Matteo", skriver hon.

Annons

Det treåriga förhållandet mellan den 35-åriga Isoardi och den 45-årige Salvini har varit en följetong i italienska medier.

Salvini, som också är inrikesminister och ledare för det invandringsfientliga partiet Lega, satt på ett flygplan till Ghana när Isoardi klargjorde för välden att förhållandet är över.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons