GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kravet på ridhushjälp är respektlöst

Ridskolan borde vara helig, men HHFS har haft det bra för länge och skojat bort många tider för oss andra. Så kommunen gör helt rätt i frågan.
Ny anläggning • Publicerad 29 december 2021
Detta är en opinionstext i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Det finns idag många föreningar som klarar av att driva sitt ridhus”.
”Det finns idag många föreningar som klarar av att driva sitt ridhus”.Foto: TT/ARKIV

Jag börjar bli smått irriterad när jag läser alla insändare från Hässleholms hästsportförening (HHSF).

Det finns idag många föreningar som klarar av att driva sitt ridhus, precis som tanken är att HHSF ska göra, och jag anser att det är lite respektlöst att de kräver en fortsatt gräddfil, både mot andra föreningar och kommunen.

”Är de rädda för att de måste slita lite eller?”

Är de rädda för att de måste slita lite eller?

Som mamma till ridande barn har jag inte enbart positiva erfarenheter av HHSF:s medlemmar, så jag tycker det är bra om de ska separeras.

Jag tror att de haft det lite för bra för länge och skojat bort många tider i ridhuset, tider som ridskolan behövt, så därför blir det lite jobbigt för dem.

För en gång skull tycker jag att kommunen gjort helt rätt och satsar på ridskolan, den borde vara helig!

Irriterad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.