Makten viktigast för Bengtsson (S)

Politik Artikeln publicerades
Anders Bengtsson (S).
Anders Bengtsson (S).

Att Gustaf VI Adolf hade plikten framför allt som sitt valspråk känner ju de flesta till men att Anders Bengtsson (S) verkar ha makten framför allt som sitt blir vi allt mer varse, skriver Andréas Söderlund (M) i Östra Göinge.

Tror att det var fler än jag som satte morgonkaffet i vrångstrupen när man läste dagens Kristianstadsblad (28/5 2019) och ser att Anders Bengtsson (S) helt ogenerat låter sig intervjuas och säger att han för samtal med Sverigedemokraterna på lokal nivå. SD ett parti som för att citera Anders Bengtsson (s) partiledare Stefan Löfven (s) är ett nazistiskt parti.

Man vill ju gärna veta om detta är förankrat i partiet? Har Socialdemokraterna ändrat åsikter om SD eller är det som alltid med Socialdemokraterna att när det gagnar dem själva så är det okej?

Anders Bengtsson (S) har en hel del att stå till svars för i och med detta uttalande, både inför oss Göingar och kanske mest för sina väljare, medlemmar och sitt parti.

Tillbaka till kungar och valspråk, jag både tror och hoppas att Anders Bengtsson aldrig blir någon kung, varken över Sverige eller Östra Göinge.

Andréas Söderlund (M)

Östra Göinge

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.