Någon kör Bladet i mikron

Tidningsutdelning Artikeln publicerades
Häromdagen regnade det.
Häromdagen regnade det.

Utdelningen av papperstidningen, har det skrivits mycket i det senaste. Åke Nyholm i Everöd vill påpeka ytterligare en sak.

Kristianstadsbladets prenumeranter har fått tidningslådor flyttade till platser långt fån sina bostäder. I dagarna har ännu en förändring skett vid tidningsutdelningen. Endast tre fjärdedelar av tidningen lämnas i brevlådan, resten sticker ut under locket. Bekvämt för alla, soliga morgnar men vid regn blir det problem. Någon kör Bladet i mikron, på upptiningsprogram, för att torka. Själv använder jag hårtorken.

Åke Nyholm

Everöd

 

Johan Lundin, vd Point Logistik, svarar: Självklart ska tidningen stoppa ned i lådan

Åke, självklart skall tidningen levereras nedstoppad i brevlådan och sådan är instruktionen till våra distributörer. Ibland sker misstag i hastigheten eller av någon som inte är tillräckligt erfaren. Detta är mycket beklagligt. Men det kan också vara som på bilden att lådan är full och att man riskerar att skada tidningen om man pressar ner den.

Vi har flyttat samman lådor till flera personer/hushåll och också omplacerat lådor för att minska kostnader och miljöbelastning. På detta sätt kan vi upprätthålla distribution och leveransservice även i områden som är tidningsglesa.

Johan Lundin

vd Point Logistik Gota Media

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.